7. Croatian Version

Print PDF
Serendip Guest House nalazi se u mirnom okruženju, 5 minuta pešice od obale i priobalnog puta uz koji se nalaze brojni restorani i prodavnice, namenjeni pre svega turistima. Od aerodroma je udaljena samo 8 km, što omogućava vrlo brz smeštaj posle dugog leta. Na raspolaganju vam stoji prelep miran vrt s dva bazena kao i otvorenom i zatvorenom trpezarijom. Sve sobe su opremljene klima uređajima (A/C), plafonskim ventilatorima i mrežama protiv komaraca. Svaka soba ima privatno kupatilo sa tušem ili kadom. Gosti mogu koristiti dva velika dnevna boravka s TV-om i dve kuhinje, gde mogu sami da pripreme besplatnu kafu ili čaj.
U masažnom salonu možete sebi da priuštite odličnu ajurvedsku masažu, a posle toga odmor u mirnom zelenom okruženju među palmama i ispod stabala drveta manga. Drugi bazen omogućava privatnost i vrlo je pogodan za mlade parove na bračnom putovanju. Njima posvećujemo posebnu pažnju i posluženje uz bazen.
Recepcija radi 24 sata, a moguće je i posluženje u sobi. U cenu noćenja je uključen bogat doručak s voćnim tanjirom, a uz prethodnu narudžbinu možemo da vam pripremimo i šrilanški doručak.
Na vašu želju možemo da vas dočekamo i na aerodromu i dovedemo vas u naš hotel.
Postoji i mogućnost da vam organizujemo putovanje po Šri Lanci našim automobilom i s pouzdanim šoferom koji dobro govori engleski, ili možemo da vam pomognemo kod planiranja vaše ture, ukoliko želite da je obavite vozom ili autobusom. Možete da pozajmite bicikl za istraživanje Negomba i okoline ili da koristite naš tuk tuk s vozačem koji govori engleski.
Radujemo se vašoj poseti i garantujemo vam da ćemo se potruditi da se osećate kao kod kuće.
Dobro došli
Nataša i Pradeep 

 


Copyright © 2008-2015 Serendib Guest House - Developed and Powered By : www.SUNNETmedia.com