4. Swedish Version

Print PDF
Serendib Guest Hus ligger i ett lugnt område, 5 minuters promenad till kusten och, längs kustvägen finns många restauranger och affärer, speciellt avsedda för turister. Från flygplatsen är bara 8 km, 
ilket möjliggör mycket snabb (boende) inkvartering efter en lång flygning. Vi erbjuder en vacker lugn trädgård med två pooler, utomhus och inomhus matsal, alla rum är utrustade med A / C, takfläkt och myggnät. Varje rum har ett eget badrum med dusch eller bad. Det finns också två stora vardagsrum med TV och två kök där du kan förbereda dig gratis kaffe eller te.
I massagerummet kan du njuta av en utmärkt ayurvedisk massage och efter vila i ett lugnt grönt område mellan palmer och mangoträd under kronan.
Andra poolen ger integritet och är mycket lämplig för unga par på deras smekmånad. Vi lägger ytterligare uppmärksamhet och ervice vid poolen. 24-timmars reception, möjligen, rumsservice.
Priset för en natt ingår en riklig frukost fruktfat, beställ i förväg förberett en Srilankesisk frukost. På din begäran kan vi vänta på ankomsten till flygplatsen och levereras till vårt hotell.
Vi kan ordna en resa till Sri Lanka med vår bil och säker förare med kunskaper i engelska, eller hjälpa dig att planera din turer, så länge du vill göra med tåg och buss. Du kan hyra en cykel för att utforska Negomba och det omgivande området, eller använd vår tuk tuk med engelsk talande förare. 
Vi ser fram emot att välkomna dig och vi försäkra er om att vi kommer att göra vårt bästa för att du känner dig hemma.
Välkommen
Natasha & Pradeep

 


Copyright © 2008-2015 Serendib Guest House - Developed and Powered By : www.SUNNETmedia.com