1. Slovenian Version

Print PDF

Serendib Guest House je lociran v mirnem okolju, 5 minut hoje do obale in obalne ceste, ob kateri so številne  restavracije in trgovinice, namenjene zlasti turistom. Od letališča je oddaljen samo 8 km, kar omogoča zelo hitro nastanitev po dolgem poletu. Nudimo lep miren vrt z dvema bazenoma,

zunanjo in notranjo jedilnico, vse sobe so opremljene z A/C, stropnim ventilatorjem in mrežo proti komarjem. Vsaka soba ima kopalnico s tušem ali banjo. Gostom sta na razpolago dva velika bivalna prostora s TV in dvema kuhinjama, kjer si lahko sami pripravijo brezplačno kavo ali čaj v hladilniku pa si shranijo pijače  in sadje.

V masažnem prostoru si lahko privoščite odlično ajurvedsko masažo in po njej počitek v mirnem zelenem okolju med palmami in pod krošnjo mangovega drevesa.

Drugi bazen omogoča zasebnost in je zelo primeren za mlade pare na poročnem potovanju. Njim namenjamo še dodatno pozornost in postrežbo ob bazenu.

Recepcija deluje 24 ur, možna je tudi sobna postrežba.

V ceni nočitve je vključen bogat zajtrk s sadnim krožnikom, po predhodnem naročilu pripravimo tudi šrilanške zajtrke.

Na vašo željo vas lahko ob prihodu počakamo na letališču in dostavimo v naš hotel. 

Organiziramo vam lahko potovanja po Šri Lanki z našim avtomobilom in zanesljivim šoferjem z znanjem angleščine, ali pa vam pomagamo pri planiranju vaše ture, v kolikor jo želite opraviti z vlakom in avtobusom. Lahko si izposodite kolo za raziskovanje Negomba in okolice, ali pa uporabite naš tuk tuk z angleško govorečim voznikom.

Veselimo se vašega obiska in zagotavljamo vam, da se bomo potrudili, da se boste počutili kot doma.

Dobrodošli!

Natasha & Pradeep

 


Copyright © 2008-2015 Serendib Guest House - Developed and Powered By : www.SUNNETmedia.com